Begrafenisverzekering afsluiten?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en persoonlijke organisatie waar u een begrafenisverzekering kunt afsluiten? Kies dan voor Uitvaartzorg Kremer: een uitvaartverzorger die u begrijpt en uw persoonlijke wensen waarmaakt. Wanneer u een begrafenisverzekering of ook wel een uitvaart- en/of crematieverzekring genoemd afsluit bij Uitvaartzorg Kremer, kunt u ook de volledige organisatie voor de begrafenis aan ons overlaten. Samen met u maken we in alle rust keuzes voor de begrafenis of crematie waarin uw wensen en inbreng voorop staan.

Over Uitvaartzorg Kremer

Uitvaartzorg Kremer is een initiatief van Dennis Kremer: geboren en getogen in Doetinchem en ervaren in het begeleiden en organiseren van begrafenissen en crematies. Het doel van Uitvaartzorg Kremer is om voor dierbaren een moment van afscheid te creëren waarin de familie zich optimaal gekend, gehoord en gesteund voelt. Dennis Kremer is een lokaal betrokken uitvaartverzorger die de wensen en inbreng van de familie vooropstelt. Persoonlijke aandacht staat voorop, u zult de uitvaart dan ook altijd met maximaal één persoon regelen.

Soorten begrafenisverzekering

Als u een begrafenisverzekering afsluit bij Uitvaartzorg Kremer, kunt u kiezen uit twee soorten begrafenisverzekeringen, namelijk een kapitaal verzekering of natura verzekering:

1. Kapitaal verzekering

  • Volledige vrijheid over het te besteden bedrag
  • Vrijheid om te kiezen voor een uitvaartverzorger
  • Zelf het verzekerde bedrag bepalen afgestemd op de eigen wensen

Let er hier wel bij op dat er bij een kapitaal verzekering die lang geleden is afgesloten, een kans bestaat dat het bedrag niet meer toereikend is.

2. Natura verzekering

  • De uitvaart wordt geregeld zoals in de uitvaartpolis genoemd
  • Extra wensen van de nabestaanden zijn mogelijk maar tegen een (geringe) meerprijs
  • Er zal geen geld worden uitgekeerd voor diensten die niet gebruikt worden
  • Een pakket verzekering kan in de meeste gevallen alleen uitgevoerd worden door aangesloten uitvaartverzorgers, kiest u toch voor een andere uitvaartverzorger dan zal er een pakket waarde worden uitgekeerd

Contact Opnemen