UW BLAUWWITTE UITVAART VIA UITVAARTZORG KREMER

Sinds kort verzorgt Uitvaartzorg Kremer ook uw blauwwitte uitvaart. Deze uitvaart, in de kleuren van De Graafschap, kan helemaal door u persoonlijk worden samengesteld. U kunt gebruik maken van alleen een blauwwitte kist, of een complete uitvaart met diverse blauwwitte elementen. U kunt er ook voor kiezen om de afscheidsdienst te laten plaatsvinden in de sfeervolle Vijverberg. Wilt u liever alleen de koffietafel in het stadion van De Superboeren? Geen enkel probleem. U ziet, er zijn veel opties. Het is geheel aan uzelf. Wij gaan graag met u in overleg, om zo tot de juiste keuze te komen en uit te leggen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Van elke ‘De Graafschap-uitvaartkist’ doneert Uitvaartzorg Kremer €50,- aan de voetbalacademie van De Graafschap. Seizoenkaarthouders krijgen overigens €100,- korting op hun uitvaart. Dit geldt voor zowel een blauwwitte uitvaart als een traditionele.

Voor meer informatie belt u met Dennis Kremer via telefoonnummer 0314-700524, hij bespreekt met u geheel vrijblijvend alle mogelijkheden.

Over Uitvaartzorg Kremer

Uitvaartzorg Kremer is een initiatief van Dennis Kremer: geboren en getogen in Doetinchem en ervaren in het begeleiden en organiseren van uitvaarten. Dennis Kremer is een lokaal betrokken uitvaartverzorger die de wensen en inbreng van de familie vooropstelt. Persoonlijke aandacht staat voorop, waardoor u de uitvaart altijd met maximaal één persoon zult regelen. Ons doel is om voor nabestaanden een moment van afscheid te creëren waarin de familie zich optimaal gekend, gehoord en gesteund voelt. U krijgt daarom ook alle ruimte voor de invulling van de begrafenis of crematie. Een uitvaart bij Uitvaartzorg is betaalbaar en wij zijn altijd onafhankelijk en objectief: u bent dan ook vrij om te kiezen welke diensten u waar wilt afnemen.

De Graafschap uitvaart bij Uitvaartzorg Kremer

  • Graafschap uitvaartkist
  • Rouwkaart logo/stadion De Graafschap
  • Uitvaartdienst in het stadion
  • Bloemstuk blauw/wit
  • Koffietafel in het stadion
  • Van elke Graafschap uitvaartkist doneren wij €50,- aan de jeugdopleiding van de Graafschap
  • Seizoenkaarthouders krijgen  €100,- korting op hun uitvaart. Of u nu een blauw/witte uitvaart kiest of een traditionele
  • Asbestemmingen in De Graafschap stijl (zie foto)

Bekijk hier de flyer blauw-wit uitvaart

Bij al deze diensten hanteren wij een persoonlijke en begripvolle aanpak. U bent bij Uitvaartzorg Kremer in goede handen.

Foto presentatie blauw/witte uitvaart

Presentatie blauw/witte uitvaart bij Regio8

 

In 2013 heb ik de uitvaart van mevrouw Koolenbrander mogen verzorgen, bij u beter bekend als tante Lien van de Graafschap. Voor mij als Graafschap fan en Doetinchemmer heel bijzonder om de uitvaart van zo’n bijzondere vrouw met een groot Graafschap hart te mogen verzorgen.

Neem contact op

Heeft u interesse in een van de de Graafschap uitvaart van Uitvaartzorg Kremer? Neem dan contact op met ons wij verzorgen voor u en uw dierbare een persoonlijke uitvaart. Wij zijn zeven dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0314-700524Aanhef Dhr.Mevr.