Opbaren van overledenen

Wanneer u een dierbare verliest, moet er niet alleen een begrafenis of crematie geregeld worden, maar moet u ook nadenken over het opbaren van de overledene. Wilt u uw dierbare thuis opbaren of liever in een uitvaartcentrum? Wanneer u uw dierbare wilt laten opbaren bij een uitvaartcentrum, kan dit bij Uitvaartzorg Kremer: een uitvaartverzorger die u begrijpt en waarbij uw persoonlijke wensen voorop staan.

Opbaren in huis

Bij het opbaren van uw dierbare is het belangrijk dat dit is op een plek die past bij de overledene en de nabestaanden een goed gevoel geeft. Daarom dat er vaak wordt gekozen voor een vertrouwde plek zoals het opbaren in huis. Zo kunt u in alle rust afscheid nemen. Het opbaren thuis kan door middel van een bedkoeling of in een uitvaartkist.

Uitvaartzorg Kremer beschikt over een compleet pakket voor de aankleding bij een thuisopbaring.

  • Kamerscherm 4-delig
  • Plantenzuilen
  • Windlichten
  • Twee hoge windlichten voor bij het hoofdeinde
  • Tekenhart voor het tekenen op de uitvaartkist
  • Olielamp tuinfakkels te gebruiken tijdens de condoleanceavond
  • Koffiezetapparaat 10 liter te gebruiken tijdens de condoleanceavond

Al deze producten zijn kosteloos te gebruiken.

Over Uitvaartzorg Kremer

Uitvaartzorg Kremer wil voor u graag een moment van afscheid creëren waarin u zich optimaal gekend, gehoord en gesteund voelt. Uitvaartverzorger Dennis Kremer is oprichter van Uitvaartzorg Kremer en is zeer ervaren in het begeleiden en organiseren van alle aspecten die te maken hebben met de uitvaart. Hij doet dit op een persoonlijke manier waarin uw wensen en inbreng voorop staan: Dennis Kremer is een lokaal betrokken uitvaartverzorger.

Meer informatie

Heeft u vragen over het laten opbaren van uw dierbare in huis of in een uitvaartcentrum? Neem dan contact op met Dennis Kremer, eigenaar van Uitvaartzorg Kremer.

Contact Opnemen