Graag stellen wij ons aan u voor:

Mijn naam is Dennis Kremer en ben sinds september 2014 zelfstandig uitvaartverzorger. Mijn bedrijf, Uitvaartzorg Kremer, heeft in de afgelopen jaren al vele uitvaarten begeleid. Wat mij en mijn bedrijf kenmerken zijn persoonlijkheid en betrokkenheid. Ik ben geboren en getogen Achterhoeker. Ik spreek de taal en ken onze gebruiken. Iets dat door families zeer op prijs wordt gesteld. In 2016 is mijn dienstverlening met maar liefst een 9,7 beoordeeld. Een cijfer waar ik natuurlijk erg trots op ben.

 

 

 

 

Mijn naam is Suzan Obbink. Samen met m’n man Guido en onze twee tieners woon ik in Silvolde. Ik voel me zeer betrokken bij Silvolde en haar bewoners. Naast al jaren werkzaam te zijn in de zorg blijft het werken in de uitvaart mij fascineren. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik uiteindelijk mijn hart heb gevolgd en er nu mijn werk van heb gemaakt. Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met uitvaartzorg Kremer. Een onderneming met een hele sterke lokale binding Net als ikzelf.

 

 

 

 

Mijn naam is Tamara Laarhuis, 40 jaar oud en moeder van een prachtige zoon. Werkzaam als spreekster en uitvaartbegeleidster voor Uitvaartzorg Kremer. Het overlijden van mijn broer heeft er voor gezorgd dat ik in dit bijzondere vak terecht ben gekomen. De dag van de uitvaart van mijn broer wilde ik heel graag zelf aan mijn familie en vrienden overbrengen, niet wetende dat dit me deze fantastische baan zou brengen. Het spreken voor de mensen vond ik zo ontzettend mooi om te mogen doen, de woorden uit mijn hart overbrengen en de dienst verzorgen op een respectvolle manier verliep prachtig. Met een lach en een traan was het een zeer liefdevol afscheid waar iedereen met een heel goed gevoel nu op terug kijkt. Na deze uitvaart ben ik gevraagd om spreekster te worden bij andere uitvaarten binnen het team van Uitvaartzorg Kremer en ben ik gestart met deze mooie functie. Inmiddels heb ik nu een aantal families mogen begeleiden hierin en kan ik echt zeggen dat ik mijn roeping heb gevonden. Wat bijzonder om te mogen doen en terug te horen dat mensen ontroerd waren door de woorden die tot hen kwamen. Ook het regelen van een uitvaart trok mijn aandacht en inmiddels verzorg ik het hele proces van overlijden tot het laatste liefdevolle afscheid.

Uitvaartzorg Kremer

Lokaal betrokken