REFERENTIESwaardering_dienstverlening

Hieronder ziet u enkele reacties van families die ik heb mogen begeleiden bij het afscheid van hun dierbare.

Een zeer persoonlijke en betrokken ondernemer.

Familie Palm

Zeer betrokken en persoonlijke benadering. Geen storende laptop tijdens de gesprekken. duidelijke uitleg over de mogelijkheden van een uitvaart. Al met al een zeer positief contact dat we zeker anderen ook kunnen en zullen aanbevelen.

Familie Burrekers

Zeer correct en perfect verzorgt.

Familie Jansen

De heer Kremer is een goede uitvaartondernemer die goed naar de wensen van de klant luistert en kom je er niet uit dan helpt hij waar hij maar kan. Een hele goede begrafenisondernemer.

Familie Zimmerman

Dhr Kremer heeft op gepaste wijze meegedacht met de wensen van de familie. Hij was goed bereikbaar en zeer flexibel in alles regelen en kwam met goede voorstellen en initiatieven.

Familie Visker

Uitvaartzorg Kremer is zeer betrokken en komt uiterst professioneel over. In onverwacht moeilijke tijden heeft men juist deze mensen nodig die goed kunnen organiseren maar ook kunnen luisteren naar wat de exacte wensen zijn, dit wordt door ons als nabestaanden zeer gewaardeerd. Met name Dennis danken wij voor zijn inzet, advies en zijn betrokkenheid.

Familie Meijer

Prima geregeld

Familie Willemsen

Het was gewoon goed en alles perfect geregeld

De heer Oudhuis

Tot in de puntjes verzorgd. Uitstekende begeleiding.

Familie Bosch

Keurig en respectvol verzorgde uitvaart

Familie Reussing

Prettig contact, persoonlijke aandacht, respect voor ieders emotie en daarnaast een eerlijke prijs.

J. Wiertz

Was zeer tevreden over hoe ik behandeld ben, een dikke 10.

S. Polman

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de heer Kremer ons ondersteund heeft vanaf het overlijden van onze moeder tot en met de crematie. Hij wist goed te luisteren, was flexibel, goed bereikbaar, wist de juiste toon te treffen, niet betuttelend. Dank hiervoor.

Familie Willemsen – de Bruijn

Dennis Kremer was zeer betrokken en dacht met ons mee. Hierdoor kunnen wij terugkijken op een waardevolle herdenking.

Familie Tiemessen

De crematie was van begin tot het eind perfect geregeld.

Familie Bults

Dennis heeft het respectvol en waardig gedaan. Niets dan lof.

A. Knegt

Dennis is nuchter, zeer professioneel en betrokken. Wist de juiste afstand te bewaren en we konden ook gewoon met hem lachen tijdens een droevige periode.

J. Patel

Dennis is enorm betrokken! Had genoeg aan een half woord. Alles is precies zo gegaan als ik wilde. Hoe fijn is het wel niet als je in zo’n moeilijke tijd iemand naast je hebt staan die zo betrokken is.

Carola Nijrolder

Kwam zeer professioneel over en luisterden goed naar de wens van de nabestaanden. Heeft alles zo gedaan wat de nabestaanden wilden.

Familie van de Pol

Een zeer aardige en toegewijde uitvaartverzorger. Netjes en vriendelijk.

Familie Greven

Uitvaart was zeer kort op overlijden. Toch is alles goed gegaan. Prima!

E. Mans

Als iemand overlijd dan zit je vol met je emoties. Dennis Kremer maakt geen misbruik van je emoties. Hij probeert geen duurste kist te verkopen of zijn omzetmarges te verhogen. Dit is een super prettig gevoel. Er geen misbruik wordt gemaakt van je emoties om bijvoorbeeld het allerbeste te willen voor de overledene. Tevens denkt hij mee terwijl je eigen hoofd vol zit. Hij probeert je zoveel mogelijk te betrekken in het afscheid nemen van de overleden persoon en alles met geweldige zorg en gepaste afstand. Het was een sobere uitvaart maar het voelde als koninklijk dankzij alle zorg en begeleiding. Niet onbelangrijk: de prijs is geweldig mooi. Hij schrijft op zijn website dat het van kind af aan zijn ambitie was uitvaartverzorger te worden. Dit beroep zit hem in het bloed, wat een fijn mens!!

Jolanda Ludema

Dennis heeft ons fantastisch begeleid. Hij begreep onze wensen en dacht ook mee om deze vorm te kunnen geven. Ook droeg hij eigen ideeën en alternatieven aan. Het is een uitvaart geworden zoals wij die wensten en voor ogen hadden. Zijn medeleven en luisterend oor gaven ons veel steun, niet alleen in de dagen rondom de uitvaart maar ook daarna was hij er wanneer dat nodig was. Dennis is professioneel, maar vooral ook menselijk en dat is wat je in die dagen nodig hebt.

Familie de Kock  

Zeer aangenaam, zeer goede begeleiding en altijd bereikbaar.

B. van Halderen

Bijzonder prettige uitvaartondernemer, geeft veel rust en luistert heel goed naar de wensen van nabestaanden, die ook allemaal ingewilligd worden.

D. Sommer – Hanekamp

Zeer prettige en rustige man. Zeer correct. Je kunt goed met hem overleggen.

Anoniem

De uitvaart van mijn vader is door Dennis Kremer zeer goed begeleidt. Hij was een grote steun voor mijn moeder en ons als familie.

Familie Meijer

Beste Dennis, Zowel voor ons als voor jou een aparte/bijzondere situatie. We zijn heel blij met hoe je dit hebt opgepakt en geregeld. Heel erg bedankt.

Daniëlle & Eelco

Keurig verzorgd, wij raden Uitvaartzorg Kremer zeer zeker aan.

Betsie Liebrand – van den Berg

Dennis heeft de uitvaart van onze man/vader tot in de puntjes verzorgd. Zijn persoonlijke betrokkenheid gaf ons ook een vertrouwd gevoel. Hij dacht mee aan oplossingen en deed suggesties, waardoor het een mooie persoonlijke uitvaart is geworden. Graag willen wij hem bedanken dat deze verdrietige dag toch een dag is geworden, waar wij met een goed gevoel aan terug kunnen denken.

Fam. Kobus

Aangenaam contact gehad. Bij telefonische aanvraag van prijzen werden die meteen genoemd en later kwamen die ook overeen met de prijzen op de factuur. Altijd bereikbaar. Goede persoonlijke begeleiding.

Anoniem

Alle complimenten voor deze uitvaartbegeleiding. Helder in communicatie. Zeer flexibel in afspraken en regelen van allerlei zaken. Zeer betrokken, van begin tot laatste aanwezige persoon bij de condoleance. Absoluut aanbevelingswaardig.

David Reukers

Dennis is van grote waarde geweest in het proces van ons afscheid van onze moeder en vader.

Brigitte Tiemessen

Wij hebben het als heel prettig en zeer persoonlijk ervaren.

A. Hoogeveen

Zoals bij onze vader is nu ook de uitvaart van onze moeder helemaal tot in de puntjes geregeld.

M. Moorman

Vertrouwd en persoonlijk.

Berna Jansen

Persoonlijk betrokken, een fijn contact gehad. Het is mooi en volgens onze wensen verlopen.

Jan Willemsen

Dennis en Suzan bedankt voor jullie betrokkenheid en medeleven bij het verzorgen van de uitvaart van mijn man en onze vader. Wij hebben jullie samenwerking als meer dan prettig ervaren, de openheid en het overleg met elkaar om er een mooi waardig afscheid van te maken. Ook hebben we veel positieve reacties ontvangen van de manier van opbaren, zag er zeer natuurlijk uit. Nogmaals bedankt.

Thea,   Esther en Rudi,    Ester en Eddie

Wij hebben de uitvaart als zeer persoonlijk ervaren. Ook het contact met jou en Suzan was erg prettig. Nogmaals bedankt.

Anoniem

Dennis is een zeer betrokken persoon waarbij je, je meteen op je gemak voelt.

René Heesen

Alles volgens onze wensen en goede uitleg bij de opmaak van onze rouwkaart. Zeer tevreden over de afhandeling.

J.F. Kleinhans

Niets dan lof voor de totale begeleiding. Zeer betrokken en alles goed verzorgd.

Han van Groningen

De persoonlijke benadering en het feit dat alles bespreekbaar was rondom de uitvaart en de zorgvuldigheid waarmee het stoffelijk overschot verzorgd en behandeld werd verdient alle lof.

Ralph en Ineke van der Willigen – Meijrink

Ik ben ondanks dat het voor mij een plotselinge aangelegenheid was waar ik niet op was voorbereid steeds met heel veel respect en begrip behandeld. In alle aangelegenheden ben ik ondanks mijn emoties steeds vakkundig en op de juiste zakelijke manier geholpen. Ook in dingen die niet door mij gevraagd waren, maar wel erg aangenaam dat die dingen zo als vanzelf sprekend werden gedaan. b.v. De rouwkaart voor mijn Franse vrienden vertalen door iemand die zulke emotionele  begrippen op de juist manier kan vertalen. Er zijn nog veel meer van deze dingen gebeurd die ik me vast en  zeker later weer te binnen schieten. Heel belangrijk vond ik dat de heer Kremer altijd voor mij klaar stond als ik daarom  vroeg en hij nooit de indruk wekte geen tijd te hebben.

Ben Vennegoor

Een betrokken respectvolle persoon met veel deskundigheid. Zeer klantvriendelijk en dienstverlenend. Veel aandacht voor zijn klant en goede persoonlijke adviezen.

Familie Grashoff

Het was een waardig afscheid waar wij voldaan op terug kijken. De ondernemer weet het plaatje feilloos in te vullen naar de wensen van de nabestaanden.

Feikje Kremer – Zoethout

Dennis en Suzan, wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie uitstekende begeleiding en ondersteuning! De opbaring thuis in Zuid-Holland, het vervoer naar en de uitvaart in het geboortedorp in het oosten van het land; alles was tot in de puntjes verzorgd. Wij kijken terug op een fijn afscheid waarbij jullie aanwezigheid en meedenken gedurende de week erg prettig was. Jullie hebben ons geholpen het afscheid zo vorm te geven als we het voor ogen hadden.

Dorota Bresser

Bedankt voor het mooie afscheid en de fijne begeleiding.

Wilco Hebbink

Samen met zijn collega heeft Dennis ons zeer prettig begeleid. altijd aan onze wensen/ ideeën gehoor gegeven. Daarmee hadden we het gevoel dat recht werd gedaan aan wat moeder gewild zou hebben.

E H van der Poest Clement

Dit is al de tweede keer dat ik met je te maken heb gehad en beide keren heb ik het contact en de service als erg prettig en persoonlijk ervaren. Je lokale betrokkenheid met de nadruk op kwaliteit en hoe makkelijk en snel de tussentijdse contacten zijn (mail, bellen of whatsapp het maakt niet uit) is denk ik een sterk punt van je.

Michiel Mentink

Dennis heeft de uitvaart van onze vader, man, opa en overgrootvader bijzonder professioneel uitgevoerd en begeleid. Nam meer dan voldoende tijd voor alle beslissingen die gemaakt moesten worden en was buitengewoon flexibel voor alle wensen die wij hadden. Al met al geen verbeterpunten kunnen vinden. Persoonlijk, dichtbij en betrokken…

Greet van Brakel

Persoonlijk en betrokken

Familie Steentjes

Ik ben zeer tevreden hoe de heer Kremer ons ondersteund en geadviseerd heeft.

De heer Knaven

Zeer fijne en goede uitvaartondernemer. De uitvaart is precies zo gegaan als we gewenst hadden. Aan alles is gedacht, de begeleiding en informatie voorziening zijn perfect. Het personeel is zeer betrokken en erg aardig. Je hebt het al moeilijk genoeg in die periode en dan is het erg fijn om erop te kunnen vertrouwen dat de uitvaart geheel naar wens en perfect verloopt. Nogmaals bedankt voor alles.

Peter Smit 

Zeer kundig en betrokken. Dennis zorgt voor een zeer professionele en toch persoonlijke begeleiding. Denkt mee, adviseert en regelt zodat alles na wens verloopt.

Marieke Visser

Dennis Kremer heeft mij alle ruimte gegeven die ik verlangde, waardoor de uitvaart zeer persoonlijk en naar wens is verlopen. Alle afspraken zijn nagekomen en meer dan dat. Complimenten!

Dick Huntink

Kleine uitvaartondernemer. Is zeer betrokken. Niets is teveel. Alleen maar lof voor deze onderneming.

Familie Engelbarts

zeer persoonlijk en goed verzorgt

De heer Knollenburg

Bij uitvaartverzorging Kremer stonden onze wensen centraal, niks was teveel. Daarnaast is Dennis zeer persoonlijk ingesteld wat het contact fijn maakte.

Maaike van den Toren

de Hr.Kremer is erg goed in wat hij doet.Een uitvaart zo regelen dat de familie het gevoel heeft er desondanks niet alleen voor te staan. En dat zowel in woord als in daad .Natuurlijk hopen wij als familie dat het voorlopig niet meer nodig is dat wij hem moeten bellen. Mocht dit wel zo zijn dan blijft de Hr.Kremer wederom onze voorkeur houden. Respectvol en aanvoelend wat wel en niet gezegd kan worden.

G. Rijkse – Duistermaat

Dennis en Suzan hebben wij als zeer prettig ervaren. Betrokken, kundig en een persoonlijke benadering afgestemd op onze wensen. Zij nemen de tijd, denken mee en veel bleek mogelijk. Door de kleinschaligheid zijn de lijnen prettig kort en zijn beiden laagdrempelig in contact en was er 1 gezicht wat snel vertrouwd maakt. Wij kunnen Dennis en Suzan bij een ieder aanbevelen. Nogmaals dank voor de fijne zorg en steun in deze emotionele tijd.

Anneke Vrieselaar

We konden goed overleggen met Dennis, en het is een mooi en vooral passend afscheid geworden waar we goed op terug kijken.

Karel Matla

Zeer betrokken en warme begeleiding gehad die altijd voor ons klaar stonden wat betreft de verzorging maar ook voor andere vragen. Dit maakte de laatste zorg extra bijzonder en waardig. We zouden Kremer uitvaart zeker aan anderen aanraden.

Marian

Spontane en correcte afhandeling. Wij voelden ons bijzonder op ons gemak!

F. Vink

Prettige persoonlijke begeleiding.

M.K.H. Gerritsen

Naar tevredenheid behandeld.

Martha Abels

Uitstekend verzorgt geheel rekening gehouden met onze wensen.

Jos Ruitenbeek

Dennis Kremer toonde zich een betrokken en ook humoristische begeleider. Ik mocht hem graag en wil zelf door hem begraven worden nu.

Ton Buitinga

Zeer betrokken, oprecht en eerlijk. Een no-nonsens ondernemer die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed in balans. Hanteert reële prijzen !

Peter Harleman 

Op elk moment van de dag werden we, indien noodzakelijk, met raad en daad bijgestaan. Dit tot zelfs een halfjaar na de crematie. Wij hebben hen ervaren als een betrokken onderneming waarin de familie centraal stond. Alle afspraken werden tot tevredenheid nagekomen. Dennis en Suzan hebben mede bijgedragen aan een fantastisch afscheid.

Familie Driever

 

     

 

 

 

 

Recensie schrijven?

Graag ontvang ik bericht over  u ervaringen zodat we deze gezamenlijk met andere kunnen delen!

CONTACT