Kosten begrafenis berekenen?

Heeft u een dierbare verloren en wilt u graag de kosten van de begrafenis berekenen zodat u weet waar u aan toe bent? Schakel dan de hulp in van Uitvaartzorg Kremer: een uitvaartverzorger die graag samen met u uw persoonlijke wensen bespreekt en voor u waarmaakt. De kosten van een begrafenis kunnen erg oplopen: bij Uitvaartzorg Kremer zorgen wij samen voor een persoonlijke en betaalbare begrafenis.

Over Uitvaartzorg Kremer

Uitvaartzorg Kremer heeft als doel om voor dierbaren een moment van afscheid te creëren waarin de familie zich optimaal gekend, gehoord en gesteund voelt. Dennis Kremer uit Doetinchem is oprichter van Uitvaartzorg Kremer en zeer ervaren in het begeleiden en organiseren van uitvaarten op een persoonlijke manier. Dennis Kremer is een lokaal betrokken uitvaartverzorger: de wensen en inbreng van de familie staan voorop. U zult de begrafenis dan ook altijd met maximaal één persoon regelen.

Begrafenis van Uitvaartzorg Kremer

Een begrafenis verzorgd door Uitvaartzorg Kremer is altijd een persoonlijke begrafenis waarin uw wensen voorop staan.

U kunt bij ons ook onderhoudscontracten afsluiten waarin vaststaat in welke mate het grafmonument wordt bijgehouden. U kunt kiezen voor een standaard of plus contract. Bekijk hier de details.

Neem contact op

Bent u bezig met het regelen van de begrafenis van een dierbare en wilt u graag een inschatting van de kosten van de begrafenis? Neem dan contact op met Uitvaartzorg Kremer, of via de offerte aanvraag zodat wij u kunnen informeren over de kosten van de begrafenis. Wij zijn zeven dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 06 21 92 77 49.

Contact Opnemen