Samenwerking vv Viod en Uitvaartzorg Kremer

Uitvaartzorg Kremer is al vanaf de oprichting in 2014 sponsor van vv Viod. Voor leden, supporters en sponsoren is het mogelijk om kosteloos de uitvaartwensen vast te leggen bij Uitvaartzorg Kremer van elke ingevulde wilsbeschikking doneren wij € 50,00 aan vv Viod. Mogen wij de uitvaart verzorgen van een lid, supporter of sponsor van vv Viod dan doneren wij € 100,00 aan vv Viod en geven wij een korting van € 100,00 op de uitvaart kosten. Tevens is het mogelijk om het logo van Viod op de uitvaartkist te laten zetten, op de linten van het bloemstuk of op de rouwkaart. Ook een laatste keer met de rouwauto langs het sportpark is mogelijk.

 

Over Uitvaartzorg Kremer

Mijn naam is Dennis Kremer en ben sinds september 2014 zelfstandig uitvaartverzorger. Mijn bedrijf, Uitvaartzorg Kremer, heeft in de afgelopen jaren al vele uitvaarten begeleid. Wat mij en mijn bedrijf kenmerken zijn persoonlijkheid en betrokkenheid. Ik ben geboren en getogen Achterhoeker. Ik spreek de taal en ken onze gebruiken. Iets dat door families zeer op prijs wordt gesteld. In 2016 is mijn dienstverlening met maar liefst een 9,7 beoordeeld. Een cijfer waar ik natuurlijk erg trots op ben.

Bent u op zoek naar een betrokken en vakkundige uitvaarzorg?

Uitvaartzorg Kremer ontfermt zich over de uitvaartplechtigheid, begrafenis of crematie.

Wij bieden onze uitvaartzorg aan in de gehele Achterhoek.

Uitvaartzorg Kremer, lokaal betrokken

Een uitvaart regelen is iets zeer persoonlijks waar iedereen op enig moment mee te maken krijgt. wij adviseren u graag hierbij en bieden u eerlijke tarieven. Na een prijsvergelijk tussen verschillende uitvaartondernemingen blijkt dat Uitvaartzorg Kremer veruit de goedkoopste is. Onze tarieven zijn transparant. U weet wat u krijgt en wij verzekeren u dat u achteraf niet voor verrassingen komen te staan. Een uitvaart is al duur genoeg tenslotte. Eerlijkheid en transparantie zonder concessies te doen op kwaliteit. Dat ziet u wel aan het cijfer die families Uitvaartzorg Kremer geven na een uitvaart.

Uitvaartzorg Kremer is onafhankelijk. U kunt met elke uitvaartverzekering bij ons terecht, óók met die van landelijke uitvaartondernemingen dus. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om uw wensen, de mogelijkheden en uw vragen met u door te spreken.

Bel voor meer informatie, het vastleggen van de wensen of het melden van een overlijden 0314-700524 (24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar)

Diensten van Uitvaarzorg Kremer

Wij bieden verschillende diensten aan waar u mee te maken krijgt als u een dierbare verliest. U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende diensten: