Wilsbeschikking opstellen

Voor iedereen komt ooit de dag dat er nagedacht moet gaan worden over de eigen uitvaart. Steeds vaker willen mensen inspraak hebben op hun eigen uitvaart en de invulling ervan niet geheel aan familie overlaten. Een manier om dit te doen is door het vastleggen van uw laatste wensen door een wilsbeschikking op te stellen. Wilt u uw eigen uitvaart regisseren? Laat dan een wilsbeschikking opstellen.

Het maken van een wilsbeschikking

Nadenken over de eigen wilsbeschikking over uw levenseinde is niet eenvoudig. Daarom hebben wij een wilsbeschikking voor uw levenseinde opgesteld waarmee wij u kunnen bijstaan om de uitvaart vast te leggen zoals u dit wilt. Wanneer u uw eigen wilsbeschikking wilt maken, kunt u deze uitprinten en invullen. Het is wel belangrijk dat uw naasten weten waar zij deze wilsbeschikking kunnen vinden, zodat zij u bij het punt van overlijden de uitvaart kunnen geven die u graag wilt.

Tevens hebben wij een checklist bij overlijden opgesteld. Klik hier om de checklist te downloaden.

Meer diensten

Naast hulp bij het opstellen van een wilsbeschikking levenseinde, kunt u bij Uitvaartzorg Kremer terecht voor:

    • Basis crematie
    • Verzekering
    • Opbaren
    • Asbestemming
    • Grafzorg

U kunt voor al deze zaken een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact

Heeft u vragen over hoe u uw eigen wilsbeschikking kunt opstellen? Neem dan contact op met Uitvaartzorg Kremer. Ook als u moeite heeft met het invullen van de wilsbeschikking, kan ik u helpen: ik help u bij het invullen en het maken van de juiste keuzes voor uw uitvaart.

Vraag via onderstaand formulier kosteloos de wilsbeschikking aan.Aanhef Dhr.Mevr.

Contact Opnemen