Uitvaartzorg Kremer, uw uitvaartverzorger voor de regio Oude IJsselstreek

Graag stellen wij ons aan u voor:

Mijn naam is Suzan Obbink. Samen met m’n man Guido en onze twee tieners woon ik in Silvolde. Ik voel me zeer betrokken bij Silvolde en haar bewoners. Naast al jaren werkzaam te zijn in de zorg blijft het werken in de uitvaart mij fascineren. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik uiteindelijk mijn hart heb gevolgd en er nu mijn werk van heb gemaakt. Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met uitvaartzorg Kremer. Een onderneming met een hele sterke lokale binding Net als ikzelf.

Mijn naam is Dennis Kremer en ben sinds september 2014 zelfstandig uitvaartverzorger. Mijn bedrijf, Uitvaartzorg Kremer, heeft in de afgelopen jaren al vele uitvaarten begeleid. Wat mij en mijn bedrijf kenmerken zijn persoonlijkheid en betrokkenheid. Ik ben geboren en getogen Achterhoeker. Ik spreek de taal en ken onze gebruiken. Iets dat door families zeer op prijs wordt gesteld. In 2016 is mijn dienstverlening met maar liefst een 9,7 beoordeeld. Een cijfer waar ik natuurlijk erg trots op ben.

Bent u op zoek naar een betrokken en vakkundige uitvaartondernemer in de omgeving van Oude IJsselstreek?

Uitvaartzorg Kremer ontfermt zich over de uitvaartplechtigheid, begrafenis of crematie.

Wij bieden met zorg onze dienstverlening aan voor het accuraat organiseren van een piëteitsvolle begrafenis of crematieplechtigheid in Ulft, Terborg, Silvolde, Etten, Breedenbroek, Gendringen, Megchelen, Netterden, Sinderen, Varsseveld, Westendorp, Bontebrug, Varsselder en alle omliggende plaatsen kortom de gehele Oude-IJsselstreek.

Uitvaartzorg Kremer, lokaal betrokken

Een uitvaart regelen is iets zeer persoonlijks waar iedereen op enig moment mee te maken krijgt. wij adviseren u graag hierbij en bieden u eerlijke tarieven. Na een prijsvergelijk tussen verschillende uitvaartondernemingen blijkt dat Uitvaartzorg Kremer veruit de goedkoopste is. Onze tarieven zijn transparant. U weet wat u krijgt en wij verzekeren u dat u achteraf niet voor verrassingen komen te staan. Een uitvaart is al duur genoeg tenslotte. Eerlijkheid en transparantie zonder concessies te doen op kwaliteit. Dat ziet u wel aan het cijfer die families Uitvaartzorg Kremer geven na een uitvaart.

Uitvaartzorg Kremer is onafhankelijk. U kunt met elke uitvaartverzekering bij ons terecht, óók met die van landelijke uitvaartondernemingen dus. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om uw wensen, de mogelijkheden en uw vragen met u door te spreken.

Bel voor meer informatie, het vastleggen van de wensen of het melden van een overlijden 0315 70 02 12 (24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar).