Zoekt u voor de begrafenis of crematie van uw dierbare een prettige begrafenisondernemer om mee samen te werken? Een begrafenisondernemer nabij Winterswijk die persoonlijk is en nauw naar uw wensen voor de uitvaart luistert? Dan kunt u zich wenden tot lokale begrafenisondernemer Dennis Kremer, oprichter van Uitvaarzorg Kremer. Dennis Kremer kent de gebruiken en de mensen in de Achterhoek, waardoor u gegarandeerd begrepen wordt tijdens het bespreken van uw wensen. Uitvaartzorg Kremer verzorgt uitvaarten in de gehele Achterhoek. Dennis Kremer staat erom bekend zeer persoonlijk om te gaan met het verzorgen van de uitvaart voor uw dierbare. Omdat persoonlijk contact belangrijk is bij Uitvaartzorg Kremer, wordt de begrafenis of crematie altijd met maximaal één persoon geregeld.

De diensten

Voor een ieder komt ooit het moment om afscheid te nemen van een dierbare. Dan is het fijn dat u hierbij wordt bijgestaan door een lokale uitvaartverzorger die de gebruiken en de mensen in de Achterhoek kent. Als begrafenisondernemer in Winterswijk biedt ik verschillende diensten aan waar u mee te maken krijgt als u een dierbare verliest. U kunt bij Uitvaartzorg Kremer terecht voor de volgende diensten:

uitvaartzorg-kremer-doesburg-doetinchem-01
uitvaartzorg-kremer-doesburg-doetinchem-02

Bij al deze diensten hanteer ik een persoonlijke en begripvolle aanpak. U bent bij Uitvaartzorg Kremer in goede handen. Samen zorgen we ervoor dat uw wensen voor het afscheid altijd voorop staan. Zo verzorgen wij voor u en uw dierbare een persoonlijke uitvaart.

Mijn doel is om voor nabestaanden een moment van afscheid te creëren waarin de familie zich optimaal gekend, gehoord en gesteund voelt. U kunt bij Uitvaartzorg Kremer, met hulp van mij, geheel de invulling van de begrafenis of crematie bepalen. Ik wil met Uitvaartzorg Kremer graag onafhankelijk en objectief zijn, daarom dat u ook vrij bent om te kiezen welke diensten u waar wilt afnemen. U hoeft absoluut niet per se meerdere diensten bij Uitvaartzorg Kremer af te nemen.

Basis uitvaart van Uitvaartzorg Kremer

Bij Uitvaartzorg Kremer mag u rekenen op een keurige crematie of begrafenis voor een eerlijke prijs. De Basis uitvaart bestaat uit de volgende diensten en producten:

  • Het bespreken, organiseren en begeleiden van de uitvaart;
  • Overbrenging binnen de regio;
  • Laatste uiterlijke verzorging;
  • Eiken fineer Uitvaartkist (keuze uit vijf modellen);
  • Rouwtak/Bloemstuk (keuze uit zes stukken);
  • Opbaren thuis of in het uitvaartcentrum (inclusief 1 rouwbezoek uitvaartcentrum);
  • Rouwauto zwart;
  • Crematie met gebruik van opbaarkamer en aula;
  • Koffie met krentenwegge of cake 25 personen;
  • Akte van overlijden.

De prijs voor een basis crematie is € 3.995,-. Het pakket is naar eigen wens uit te breiden (tegen geringe meerprijs) met bijvoorbeeld rouwdrukwerk of meerdere personen bij koffietafel.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in de diensten van uw begrafenisondernemer in Winterswijk? Wilt u weten wat Uitvaarzorg Kremer voor u kan betekenen? Vraag dan hier een offerte aan of neem contact op met Uitvaartzorg Kremer: wij beantwoorden al uw vragen.

Bel voor informatie, het melden van een overlijden of het bespreken van de wensen: Uitvaartzorg Kremer 06 21 92 77 49 zeven dagen in de week 24 uur per dag bereikbaar.