Uitvaartzorg Kremer, uw begrafenisondernemer voor de regio Zelhem

Bent u op zoek naar een betrokken en vakkundige uitvaartondernemer in de omgeving van Zelhem? Uitvaartzorg Kremer ontfermt zich over de uitvaartplechtigheid, begraving en/of crematie.

Wij bieden met zorg onze dienstverlening aan voor het accuraat organiseren van een piëteitsvolle begrafenis of crematieplechtigheid in Gaanderen, Ulft, Terborg, Silvolde, Etten, Doetinchem, Wehl, Didam, ‘s-Heerenberg, Kilder, Beek, Hummelo, Zelhem, Zeddam, Braamt, Loerbeek, en alle omliggende plaatsen kortom de gehele Achterhoek.

uitvaartzorg-kremer-zelhem-03

Wie is Dennis Kremer?

Mijn interesse voor het vak ‘uitvaartondernemer’ komt voort uit mijn feeling voor mensen. Al op jonge leeftijd kwam bij mij het inzicht, dat het binnen mijn vermogen ligt om mensen aan te voelen, bij te staan en te helpen tijdens een moeilijke periode in het leven. Mijn drive is om accuraat invulling te kunnen geven aan alle gevoelens die samen komen met deze emotie. Als uitvaartbegeleider sta ik dicht bij de familie en ben ik de vraagbaak en organisator van de behoeften. Door aan uw inbreng structureel invulling te geven, kan ik tegemoet komen aan de meest klantspecifieke wensen.

Uitvaartzorg Kremer, lokaal betrokken

In voorgaande jaren ben ik werkzaam geweest bij een landelijke organisatie. Ik heb al veel uitvaarten mogen verzorgen, ieder weer met een uniek karakter. Zo heb ik in mijn loopbaan al talloze families naar volle tevredenheid mogen begeleiden bij de uitvaartplechtigheid van hun dierbaren. Mijn belangrijkste doel is, dat iedere familie zich optimaal gekend, gehoord en gesteund voelt in alle wensen rondom dit belangrijke moment van afscheid. Mijn passie voor het vak is groot, en omdat ik nog beter toe wil werken naar de verlangen van een familie heb ik besloten voor mijzelf te beginnen onder de naam Uitvaartzorg Kremer. Op deze manier kan ik tegemoet komen aan alle verlangen en ben ik niet gebonden aan de reglementen van een instelling of vereniging. Laten we wel zijn; de dood laat zich ook niet regisseren.

Als betrokken persoon met een dienstverlenende instelling kan ik als plaatselijk uitvaartverzorger u dagelijks bijstaan tijdens een rouwperiode en van de eerste dag tot en met de periode van nazorg begeleiden en ondersteunen.

Als Uitvaartzorg Kremer ben ik onafhankelijk ondernemer en objectief. Zo kan ik helpen om een weloverwogen keuze te maken welke (uitvaart-) diensten u waar wilt afnemen. U bent daar namelijk vrij in!

Vergeet niet, dat uw eigen inbreng en wensen voor een uitvaart ten alle tijden voorop staan. Als adviseur van uitvaarten kan ik u ook terzijde staan voor het kiezen van een passende uitvaartpolis. U kunt voorkeur aangeven voor locatie van de plechtigheid. Samen met u maken wij een document waarin wordt vastgelegd hoe en op welke manier er invulling wordt gegeven aan uw uitvaart.

Voor meer informatie over het registreren van uw wensen, het melden van een overlijden of advies, kunt u mij zeven dagen in de week 24 uur per dag bereiken op 0314 70 05 24.