0314 70 05 24 | 24/7 bereikbaar.

Grafmonument

Het overlijden van een dierbare blijft een aangrijpende gebeurtenis. Dat daarbij een grafmonument een belangrijke rol speelt, spreekt voor zich. Het is een plek op de begraafplaats waar men als nabestaanden troost kan vinden.

Een grafmonument, gedenksteen of grafzerk is een stille herinnering van blijvende waarde. Omdat gedenken iets heel persoonlijks is, is er veel keus op het gebied van grafmonumenten.
U kunt kiezen uit honderden soorten grafstenen in verschillende prijsklassen en van verschillende vormen en materialen. Begraafplaatsen hebben hun eigen regels in wat ze wel en niet toestaan.

Wij werken veelal samen met Schoot Natuursteen gespecialiseerd in het maken van graf- en urn monumenten. Door de jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen zij uw dierbaarste herinneringen vast laten leggen in alle soorten van natuursteen, eventueel in combinatie met hout, glas, brons of RVS.

Het monument moet aansluiten bij het karakter van de overledene en tegelijkertijd volledig aan de wensen van de nabestaande.
 Zij adviseren u graag bij de keuze van het graf- of urn monument, de inscriptie en het lettertype.

In de showroom kunt u in alle rust tot uw keuze komen en nemen ze dan ook graag persoonlijk de tijd voor u. Uiteraard bent u welkom om zonder afspraak naar ze toe te gaan, maar wij raden u aan om vooraf even te bellen.

Schoot Natuursteen is bekend met de voorschriften van de begraafplaatsen in de verschillende Gemeenten. Zij verzorgen de complete levering en plaatsing, inclusief het aanvragen van een plaatsingsvergunning met bijhorende tekeningen.

Wat bieden zij u?

  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Geen aanbetaling
  • Uitstekende kwaliteit
  • Perfecte afwerking
  • 25 Jaar garantie
schoot-natuursteen-uitvaartzorg-kremer