0314 70 05 24 | 24/7 bereikbaar.

Nazorg

En dan is de uitvaart geweest en breekt er voor veel nabestaanden juist de moeilijkste periode aan… Een periode die vaak wordt onderschat.

De stilte die er na de uitvaart ontstaat en het “normale” leven wat door iedereen weer opgepakt wordt kan voor diegene die achterblijven heel anders zijn. Het verliezen van een dierbare kan zo’n enorme impact geven dat het rouw- en verliesproces soms echt wel meer nodig heeft dan alleen een luisterend oor.

Natuurlijk is het goed om alles weer op te pakken, maar het is niet voor iedereen vanzelfsprekend dit zomaar weer te kunnen. Het rouwproces kan voor iedereen anders zijn en wie bepaalt hierin hoeveel tijd iemand nodig heeft om de draad weer op te pakken? Wanneer kun je nu echt zeggen dat je alles een plekje hebt gegeven?

Er zijn vaak nog zoveel praktische zaken die er na een overlijden geregeld moeten worden en dan scheelt het dat er een goede nazorg is.

Na twee weken nemen we contact met u op om te horen hoe het nu gaat en kijken we samen of er nog zaken zijn wie extra aandacht behoeven.

Een eventuele dankbetuiging sturen of advertentie plaatsen, een grafmonument of asbestemming kiezen, bank-en belastingzaken regelen, verzekeringen afwikkelen, erfenis verdelen of hypotheekzaken regelen. Een goede begeleiding hierin kan zoveel schelen in het gehele proces en daar helpen wij u graag bij.