0314 70 05 24 | 24/7 bereikbaar.

Rouwverwerking

Wanneer blijkt dat er behoefte is aan meer nazorg in verband met het rouw -en verlies proces, dan is Mona van Moon rouw en verliesbegeleiding de aangewezen persoon om u hierin te begeleiden…

Rouw en verlies, we krijgen er allemaal vroeg of laat in ons leven wel eens mee te maken. Van de één op de andere dag kan je leven veranderen. Dat heb ikzelf meegemaakt, nu ca. 11 jaar geleden. In een keer stond mijn wereld en die van onze dochter, op zijn kop. Mijn partner, haar papa, overleed plotseling. Daar sta je dan, moederziel alleen. Het ‘gewone’ leven gaat gewoon door en je probeert de draad zo goed als mogelijk weer op te pakken. Soms ontbreekt de ruimte om er de tijd voor te nemen en tegelijkertijd is dat ook ongrijpbaar, want hoe doe je dat dan op het moment dat het in het hoofd en in jouw lichaam nog een rollercoaster is?

Laat mij jou helpen. Mijn naam is Mona Hiddink, 48 jaar en woon samen met mijn dochter in Doetinchem. In 2015 heb ik een coachopleiding afgerond, waarna ik me ook ben gaan specialiseren in rouw en verlies, waardoor ik me nu ook gediplomeerd rouw- en verlies begeleider mag noemen.

Ik kan je helpen om met jouw verlies om te gaan. Dit doe ik door gesprekken en/of oefeningen. Tijdens gesprekken bied ik je mijn luisterend oor. Alles wat je mij vertelt blijft bij mij!

Wil je meer weten?

Bel of mail mij gerust, dan geef ik je graag persoonlijk informatie over mogelijkheden die bij jouw situatie of vraag passen. Ook als je niet precies weet hoe je het moet verwoorden allemaal… Ik help je daarbij.
 Samen komen we verder! 06 -43 15 14 65
Neem ook gerust een kijkje op mijn website: www.moon-rouwenverlies.nl