0314 70 05 24 | 24/7 bereikbaar.

Wilsbeschikking

Steeds vaker willen mensen zelf hun uitvaart regisseren, dit kan door middel van het vastleggen van de laatste wensen, of te wel een wilsbeschikking op te stellen. Het is niet makkelijk om na te denken over de eigen uitvaart wensen daarom hebben wij een wilsbeschikking gemaakt waarmee wij u kunnen bijstaan om uw uitvaart vast te leggen zoals u wilt.

De wilsbeschikking kan uitgeprint worden, deze dient door u ingevuld te worden. Het is belangrijk dat uw nabestaanden weten dat u een wilsbeschikking heeft en waar ze deze kunnen vinden. Klik hier om de Wilsbeschikking te downloaden.

Vastleggen van uw uitvaartwensen

Met het vastleggen van uw uitvaartwensen, zijn er minder zorgen voor uw nabestaanden over uw uitvaart. Heeft u uw wensen ook al vastgelegd voor uw nalatenschap? Uitvaartzorg Kremer biedt u een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek van 30 minuten aan bij Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen.

Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen.
Voor meer informatie: www.vwdknotarissen.nl of bel 0314 37 22 22.

Wilsbeschikking opstellen

Voor iedereen komt ooit de dag dat er nagedacht moet gaan worden over de eigen uitvaart. Steeds vaker willen mensen inspraak hebben op hun eigen uitvaart en de invulling ervan niet geheel aan familie overlaten.

Een manier om dit te doen is door het vastleggen van uw laatste wensen door een wilsbeschikking op te stellen.

Wilt u uw eigen uitvaart regisseren? Laat dan een wilsbeschikking opstellen.

Het maken van een wilsbeschikking

Nadenken over de eigen wilsbeschikking over uw uitvaartwensen is niet eenvoudig. Daarom hebben wij een wilsbeschikking voor u opgesteld waarmee wij u kunnen bijstaan om de uitvaart vast te leggen zoals u dit wilt. Wanneer u uw eigen wilsbeschikking wilt maken, kunt u deze uitprinten en invullen. Het is wel belangrijk dat uw naasten weten waar zij deze wilsbeschikking kunnen vinden, zodat zij op het moment van overlijden de uitvaart kunnen geven die u graag wilt.

Tevens hebben wij een checklist bij overlijden opgesteld. Klik hier om de checklist te downloaden.

Meer diensten

Naast hulp bij het opstellen van een wilsbeschikking, kunt u bij Uitvaartzorg Kremer terecht voor:

  • Crematie
  • Begrafenis
  • Verzekering
  • Opbaren
  • Asbestemming
  • Grafzorg

U kunt voor al deze zaken een vrijblijvende offerte aanvragen.

Heeft u vragen over hoe u uw eigen wilsbeschikking kunt opstellen? Neem dan contact op met Uitvaartzorg Kremer. Ook als u moeite heeft met het invullen van de wilsbeschikking, kunnen wij u helpen: wij helpen u bij het invullen en het maken van de juiste keuzes voor uw uitvaart.

Wilt u de wilsbeschikking kosteloos thuis ontvangen? Als u hieronder uw gegevens invult krijgt u de wilsbeschikking thuisgestuurd.

    uitvaartzorg-kremer-wilsbeschikking-03