Uitvaartcentrum Ganderije

Het uitvaartcentrum is gelegen aan de Hoofdstraat 3A te Gaanderen.

Wij hebben het uitvaartcentrum vanuit onze eigen visie zo ingericht dat de ruimte voor één familie met hun overleden dierbare beschikbaar is.
Met een eigen sleutel heeft de familie toegang tot deze warme en huiselijk ingerichte 24-uurs rouwkamer en kunnen zij tot aan de dag van de uitvaart naar hun dierbare wanneer ze dit wensen. Voor de familie is er koffie, thee en frisdrank tot hun beschikking.

Diensten

Ook is het mogelijk om met een klein gezelschap tot maximaal 30 personen de uitvaartplechtigheid in het uitvaartcentrum te houden. Er is een beeldscherm aanwezig om foto’s te kunnen tonen en er kan muziek af worden gespeeld tijdens de dienst.

Koffietafel

Na de begrafenis of crematie is er bij ons gelegenheid om onder het genot van een kop koffie, thee, frisdrank met eventueel een broodje of een cakeassortiment, herinneringen aan uw dierbare te delen met elkaar.
Wij kijken naar wat de wensen zijn hierin en alles is mogelijk, we werken nauw samen met leveranciers uit de regio die met dagverse producten werken voor een betaalbare prijs.

Vindt de uitvaart buiten de regio plaats? Geen probleem. Wij kunnen u natuurlijk ook van dienst zijn in andere gelegenheden in de regio. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Als u vragen heeft of een indruk van een uitvaartcentrum wilt krijgen dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.